Caps i aquel·les

2023/2024

Al curs 2023/2024, l’Agrupament Escolta i Guia Cardenal Lluch el forma un total de 101 infants i joves i 26 caps i quel·les.

Castors i Fures

La unitat de Castors i Fures hi ha 22 infants. Les seves caps i quel·les són el Jordi, la Mireia, el Joan, la Laia, la Martina i la Mercè.

Llops i Daines

La unitat de Llops i Daines té 25 infants, les seves caps i quel·les són l’Àlex, l’Alba, la Júlia Fargas, el Marc i l’Alba

Ràngers i Noies Guia

La unitat de Ràngers i Noies Guies té 24 joves i les seves caps i quel·les són l’Oriol, la Paula, la Mar, la Núria, la Júlia i la Núria

Pioners i Caravel·les

La unitat de Pioners i Caravel·les està formada per 20 joves i les seves caps i quel·les són la Karla, el Marcel, l’Anna, el Biel i la Júlia.

Trucs

La unitat de Trucs s’ha ajuntat per numero de caps. Està formada per 10 joves i les seves caps i quel·les són el Jordi i la Judith

Equip d’Agrupament

L’Equip d’Agrupament el formen l’Oriol, l’Alba i la Paula (Caps d’Aaments), el Jordi (Tressorer), l’Anna (Secretaria) i el Quim (RP).

2022/2023

Al curs 2022/2023, l’Agrupament Escolta i Guia Cardenal Lluch el forma un total de 104 infants i joves i 38 caps i quel·les.

Castors i Fures

La unitat de Castors i Fures hi ha 20 infants. Les seves caps i quel·les són el Jordi, la Clàudia, el Biel, el Quim, l’Anna, el Max i la Clara Irene.

Llops i Daines

La unitat de Llops i Daines té 24 infants, les seves caps i quel·les són la Marta, el Joan, l’Alba, l’Amàlia, l’Anna, el Bernat i la Rekha.

Ràngers i Noies Guia

La unitat de Ràngers i Noies Guies té 20 joves i les seves caps i quel·les són el Guim, la Laia, l’Oriol, l’Anna, el Jordi, la Júlia i la Mireia.

Pioners i Caravel·les

La unitat de Pioners i Caravel·les està formada per 15 joves i les seves caps i quel·les són l’Adam, la Clàudia, el Marcel, el Pau i la Joana.

Trucs

La unitat de Trucs està dividida en dos grups:

– Truc1 el formen 5 joves i les seves animadores són la Judith, el Martí i el Jordi.

-Truc2 el formen 9 joves i les seves animadores són la Paula, la Karla i l’Àlex.

Equip d’Agrupament

L’Equip d’Agrupament el formen la Mireia, l’Oriol, el Pol i el Martí.

Equip de Consell

L’Equip de Suport el forma l’Arnau.

Pas d’unitats curs 2022-2023
Preparació curs 2022-2023
Acantonament curs 2022-2023
2021/2022

Al curs 2021/2022, l’Agrupament Escolta i Guia Cardenal Lluch el forma un total de 104 infants i joves i 38 caps i quel·les.

Castors i Fures

La unitat de Castors i Fures hi ha 21 infants. Les seves caps i quel·les són l’Àlex, l’Anna, la Carla, la Judith, el Pol i el Bernat.

Llops i Daines

La unitat de Llops i Daines té 22 infants, les seves caps i quel·les són el Jordi, la Paula, el Marcel, el Joan, la Clàudia, la Marta i el Roc.

Ràngers i Noies Guia

La unitat de Ràngers i Noies Guies té 24 joves i les seves caps i quel·les són la Joana, el Jordi, el Guim, la Clara, la Rekha i l’Adam.

Pioners i Caravel·les

La unitat de Pioners i Caravel·les està formada per 17 joves i les seves caps i quel·les són l’Alba, el Jordi, la Mar i la Carlota.

Trucs

La unitat de Trucs està dividida en dos grups:

– Truc1 el formen 12 joves i els seus animadors són la Paula, la Karla.

-Truc2 el formen 8 joves i els seus animoadores son la Mireia i l’Oriol.

Equip d’Agrupament

L’Equip d’Agrupament el formen l’Anna, el Pau i el Guillem, la Mireia, l’Oriol, el Pol i el Martí.

Equip de Consell

L’Equip de Suport el formen la Arnau C, l’Anna, l’Arnau M, la Júlia, el Lluc, el Joan i la Núria.

Pas d’Unitat curs 2021-2022
2020/2021

Al curs 2020/2021, l’Agrupament Escolta i Guia Cardenal Lluch el forma un total de 116 infants i joves i 32 caps i quel·les.

Castors i Fures

La unitat de Castors i Fures hi ha 23 infants. Les seves caps i quel·les són l’Arnau, el Bernat, la Maria, el Martí, la Paula O. i la Paula P.

Llops i Daines

La unitat de Llops i Daines té 24 infants, les seves caps i quel·les són el Jofre, el Jordi, la Judith, la Karla, la Rekha i el Roc.

Ràngers i Noies Guia

La unitat de Ràngers i Noies Guies té 23 joves i les seves caps i quel·les són l’Agnès, la Carlota, el Joan, la Joana, el Jordi i el Marcel.

Pioners i Caravel·les

La unitat de Pioners i Caravel·les està formada per 22 joves i les seves caps i quel·les són l’Alba, l’Àlex, el Jordi i el Quim.

Trucs

La unitat de Trucs està dividida en dos grups:

– Truc1 el formen 9 joves i els seus animadors són la Carla, la Mireia i l’Oriol.

-Truc2 el formen 15 joves i els seus animoadores son el Pol i el Josep.

Equip d’Agrupament

L’Equip d’Agrupament el formen l’Anna, el Pau i el Guillem.

Equip de Suport

L’Equip de Suport el formen la Mar i el Marc.

2019/2020

Al curs 2019/2020, l’Agrupament Escolta i Guia Cardenal Lluch el forma un total de 113 infants i joves i 26 caps i quel·les.

Castors i Fures

La unitat de Castors i Fures hi ha 23 infants. Les seves caps i quel·les són la Carlota, la Mireia, l’Oriol P, el Jordi M, la Paula P, el Quim i el Marc P.

Llops i Daines

La unitat de Llops i Daines té 24 infants, les seves caps i quel·les són la Mireia, el Pol, la Karla el Arnau i el Jordi Pa.

Ràngers i Noies Guia

La unitat de Ràngers i Noies Guies té 23 joves i les seves caps i quel·les són l’Àlex, el Josep, la Rekha, el Joan i la Carla.

Pioners i Caravel·les

La unitat de Pioners i Caravel·les està formada per 20 joves i les seves caps i quel·les són el Pau, el Jordi Pi, l’Agnès i la Maria.

Trucs

La unitat de Trucs està formada per 23 joves i els seus animadors són el Marc, l’Anna i el Martí.

Equip d’Agrupament

L’Equip d’Agrupament el formen l’Anna, el Pau i el Guillem.

Equip de Suport

L’Equip de Suport el formen l’Oriol M i la Mar

Pas d’Unitat 2019-2020
Desplaça cap amunt