70ÍCIMS!

L’any 2021 l’Agrupament Escolta i Guia Cardenal Lluch de Manresa va celebrar els seus 70 anys de vida. Amb l’objectiu de commemorar aquesta ocasió, ens vam marcar un gran repte: el projecte 70ícims. En què va consistir el projecte? Doncs en culminar 70 cims pels 70 anys de l’Agrupament fent allò que sempre s’ha fet al cau: caminar i estimar la natura!


El Projecte

PER QUÈ aquest projecte?

L’objectiu principal era culminar 70 cims diferents entre tots els grups de participants: un cim per cada any d’història de l’AEiG Cardenal Lluch! A més, algunes imatges (fotos i vídeos) dels grups pujant els cims s’han utilitzat en la creació del documental sobre la trajectòria de l’Agrupament durant els seus 70 anys d’història.

COM ens vam organitzar per pujar els 70 cims?

La pujada dels cims va fer en petits grups autogestionats, els quals s’els assignava un cim concret a realitzar tenint en compte el nivell de dificultat que es demanava.

QUAN es van pujar els cims?

La intenció inicial era que els grups pugessis els cims pel seu compte entre el 27 de març i el 25 d’abril del 2021 amb l’opció de començar abans si els grups ho volien. La idea era realitzar els ascensos tan alhora com fos possible per fer més caliu al pujar els diferents cims en paral·lel. Malauradament la pandèmia de Covid-19 ens va trastocar tots els plans i finalment les ascensions es van fer des del gener del 2021 al gener del 2022.

QUI va participar al projecte?

El projecte va estar obert a tothom que vulgues ajudar a celebrar l’aniversari i assolir aquest repte (famílies, infants, amics, ex-escoltes, gent d’altres entitats…).


Resultat

Per recollir els cims coronats i fer un petit obsequi per els col.laboradors, és va crear un mapa/infografia i dos dissenys d’enganxina inspirades en insígnies clàssiques:

Desplaça cap amunt