70ÍCIMS: Això està passant!

Aquest any l’Agrupament Escolta i Guia Cardenal Lluch de Manresa celebra els seus 70 anys de vida. Amb l’objectiu de commemorar aquesta ocasió, ens hem marcat un gran repte: el projecte 70ícims. En què consisteix el projecte? Doncs en culminar 70 cims pels 70 anys de l’Agrupament fent allò que sempre s’ha fet al cau: caminar i estimar la natura!


El Projecte

PER QUÈ aquest projecte?

L’objectiu principal és culminar 70 cims diferents entre tots els grups de participants: un cim per cada any d’història de l’AEiG Cardenal Lluch! A més, les imatges (fotos i vídeos) dels grups pujant els cims seran un dels eixos centrals d’un documental que s’elaborarà sobre la trajectòria de l’Agrupament durant els seus 70 anys d’història.

COM ens organitzarem per pujar els 70 cims?

La pujada dels cims es farà en petits grups autogestionats, els quals tindran un cim concret a realitzar. Per tal de poder cobrir entre totes 70 cims diferents i no repetir-ne cap, serà l’equip motor qui assignarà els cims a cada grup, tenint en compte el nivell de dificultat que s’indiqui (hi haurà cims adequats a tots els nivells).

QUI pot participar al projecte?

El projecte està obert a tothom que vulgui ajudar a celebrar l’aniversari i assolir aquest repte (famílies, infants, amics, ex-escoltes, gent d’altres entitats…). Tothom és benvingut a la celebració de l’aniversari de l’Agrupament! El principal és culminar 70 cims diferents entre tots els grups de participants: un cim per cada any d’història de l’AEiG Cardenal Lluch! A més, les imatges (fotos i vídeos) dels grups pujant els cims seran un dels eixos centrals d’un documental que s’elaborarà sobre la trajectòria de l’Agrupament durant els seus 70 anys d’història.

QUAN es pujaran els cims?

La intenció és que els grups pugin els cims pel seu compte entre el 27 de març i el 25 d’abril abans del 31 d’agost, però si algun grup vol començar abans també serà benvingut. La idea és realitzar els ascensos tan alhora com es pugui per fer més caliu al pujar els diferents cims en paral·lel.

QUÈ haurem de fer?

Els grups són autogestionats: això vol dir que cada grup és responsable de preparar la ruta (portar mapa, conèixer el camí, anar ben preparades, etc.), ja que l’equip motor no ens acompanyarà i per tant no estarem assegurades des de l’Agrupament. Això també vol dir que els grups han de ser realistes a l’hora de marcar el nivell de dificultat del seu cim: millor acabar un cim fàcil que quedar-se a la meitat d’un difícil!

Per poder incloure imatges dels ascensos dels cims al documental, demanem a cada grup:

  • Una foto de grup a dalt del cim: si teniu fulard del Cardenal, el vostre agrupament o esplai, etc., que es vegi!
  • Un vídeo, gravat en horitzontal i de curta durada (entre 5 i 10 segons), cridant alguna cosa: un lema escolta, un missatge felicitant l’AEiG Cardenal Lluch…
  • Qualsevol altre vídeo o foto serà benvingut, encara que potser no aparegui al documental final: es podran compartir per les xarxes socials per ensenyar com vivim l’experiència dels 70ícims en directe!

Un cop coroneu el cim, podeu enviar tot aquest material audiovisual a 70icims.cardenallluch@gmail.com

ON es faran els cims?

Els cims que assignarà l’equip motor als diferents grups seran tots cims de Catalunya. No obstant això, si a algun grup no li és possible realitzar cap d’aquests cims i es troba fora, ho pot indicar al formulari i veurem què s’hi pot fer… 😉


Mapa dels Cims

A continuació teniu un mapa interactiu dels 70ícims que anirem actualitzant a mesura que avanci el projecte. Hi podeu veure, marcats amb diferents colors: els cims que volem culminar, els que ja estan repartits als grups, i els que ja s’han culminat. Entre totes segur que ho aconseguirem!

Cims orfes

0

Cims assignats

0

Cims culminats

70


Contacte

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres (la comi 70ícims) ens podeu escriure al mail: 70icims.cardenallluch@gmail.com


ATENCIÓ: El nostre compromís és que el projecte compleixi sempre les normes de seguretat, prevenció i higiene que siguin definides per les autoritats. En aquest sentit, alguns detalls del format del projecte (dates, mida dels petits grups, localització dels cims, etc.) podran variar o estaran marcats per les restriccions a cada moment, però per la naturalesa de l’activitat (pujar cims a l’aire lliure en grups reduïts) esperem que es pugui acabar realitzant sense massa entrebancs quan les restriccions siguin menys severes. Tot i això, demanem paciència i comprensió per part de tothom en cas que s’hagin de fer canvis o que (esperem que no) s’hagi d’anul·lar finalment el projecte: us prometem que des de l’organització treballarem per a fer-lo realitat tant com puguem!

Desplaça cap amunt