Pas de Branca

El 10 d’octubre de 2021 vam fer el nostre pas de branques d’enguany, cita indispensable al nostre agrupament a principis de curs, però essent la primera vegada que aquesta data assenyalada convivia amb la pandèmia de la COVID-19. Per poder seguir fomentant els valors que promou aquesta sortida, com la cohesió entre els nous membres de les unitats i al mateix temps fer aflorar de nou el sentiment de pertinença a l’agrupament, la comissió encarregada va dissenyar un pla alternatiu que va anar d’allò més bé.

Cada unitat va fer una ruta adequada a l’edat de les participants al voltant del municipi manresà, descobrint entorns de l’Anella Verda. Durant el transcurs d’aquesta, cada branca va fer un seguit d’activitats relacionades amb l’agrupament i l’inici d’una nova etapa al cau.

Ja que per motius de seguretat sanitària per primera vegada les famílies no van poder assistir al Pas de Branca, hem realitzat un vídeo resum perquè tothom pugui veure que, malgrat la COVID, tothom s’ho ha passat d’allò més bé!

Desplaça cap amunt