Dinàmica2

GHOST OF THE PASSAT

Distingits Srs i Sras Truc,

Sóc el ghost of the passat. Ara que ja heu tingut l’oportunitat de parlar una mica del present, és el moment de mirar enrere. Cal saber d’on venim per poder tirar endavant de forma espectacular. Heus aquí una dinàmica on descobrirem que fa un bon projecte i podrem revisar projectes passats.

Kind regards, Ghost of the Passat

El projecte de trucs no és un projecte qualsevol, es diferencia de la resta perquè l’eix central és el Servei, per tant s’anomena un Projecte de Servei. A continuació us deixem la definició que en dona Minyons:

Un projecte és una idea que tenim al cap amb la intenció de dur-la a terme. I el servei, tal com heu vist, és quelcom que fem per als altres de manera desinteressada. Dit això, és evident que un projecte de servei no és qualsevol projecte. A Truc, un projecte de servei és una acció conscient, intencionada, col·lectiva, d’intervenció directa, dirigida als altres, transformadora i amb la pretensió de millorar l’entorn. Ha de ser un projecte realista, coherent, i ha de generar aprenentatge.

A partir de la definició us deixem dos punts de debat:

  • Debateu una mica sobre el concepte de projecte de servei i quina idea en tenieu vosaltres al cap. Com podeu veure, a la definició hi ha molts adjectius que li donen sentit. Discutiu-ne el significat, si esteu d’acord amb tots, si en canviarieu/afegirieu algun, com seria una forma de no complir-los …
  • Parleu sobre projectes que hagueu fet en el passat (o dels que hagueu sentit a parlar). Es podrien entendre com a projectes de servei? Quins punts dels anteriors complien (o no)? On es posava l’emfasi del projecte (acció final, procés, …) ?

Us deixem algunes fotos de projectes passats fets al Cardenal (haureu d’inferir vosaltres de que anaven):

Scroll to Top