70ícims

Aquest any l’Agrupament Escolta i Guia Cardenal Lluch de Manresa celebra els seus 70 anys de vida. Per commemorar aquesta ocasió hem engegat, entre d’altres, el projecte 70ícims. En què consisteix el projecte? Doncs en culminar 70 cims fent allò que sempre s’ha fet al cau: caminar i estimar la natura!

Trets principals del projecte:

  • L’objectiu és culminar 70 cims diferents
  • S’elaborarà un documental sobre la trajectòria de l’Agrupament on les imatges del 70ícims en seran un eix central
  • El projecte està obert a tothom que vulgui ajudar-nos a celebrar l’aniversari i assolir aquest repte (famílies, infants, amics, ex-escoltes, altres entitats, …)
  • La pujada dels cims es farà en petits grups autogestionats, els quals tindrán un/s cim a realitzar (hi haurà diferents nivells de dificultat adequats a cada grup)
  • La intenció és realitzar el gruix dels cims del 27 de març al 25 d’abril quan s’en farà la cloenda, tot i que si aquestes dates no els hi van bé a algun grup mirarem d’adaptar-nos

Des de l’Agrupament estem treballant per ultimar tots els detalls del projecte i en breus podrem donar tota la informació i obrir-ne les inscripcions. De totes maneres, ja que per planificar-ho tot ens serà molt útil, si hi esteu interessades us animem a preinscriure-us omplint el següent formulari:ATENCIÓ: El nostre compromís és que el projecte compleixi sempre les normes de seguretat, prevenció i higiene que siguin definides per les autoritats. En aquest sentit, alguns detalls del format del projecte (dates, mida dels petits grups, localització dels cims, etc.) podran variar o estaran marcats per les restriccions a cada moment, però per la naturalesa de l’activitat (pujar cims a l’aire lliure en grups reduïts) esperem que es pugui acabar realitzant sense massa entrebancs quan les restriccions siguin menys severes. Tot i això, demanem paciència i comprensió per part de tothom en cas que s’hagin de fer canvis o que (esperem que no) s’hagi d’anul·lar finalment el projecte: us prometem que nosaltres treballarem per a fer-lo realitat tant com puguem!